Співак TRACH потішив прихильників новою композицією

29.05.2019

Співак TRACH потішив прихильників новою композицією з назвою «Пташка». Інтимна лірика та рокове звучання з характерним поєднанням гітарних рифів – так можна охарактеризувати нову прем’єру. Саме таку назву пісня отримала недаремно. Вона має символічне значення: ми, як і птахи, дуже цінуємо власну свободу та внутрішню незалежність, але варто лише закохатись – як свідомо чи несвідомо ставимо потреби людини, яку любимо, вище своїх. Ми стаємо для неї всім та вже не уявляємо без неї свого існування.

«Пташка» – пісня про любов у різних її проявах. Вона про любов, яка не обирає та від якої перехоплює подих, любов, яка зцілює та завжди освітлює нам шлях у всіх життєвих випробуваннях. Вона стирає відчуття часу та відкриває краще у тобі. Авторство слів та музики композиції належить Юрію Фаріні.

Теги новини: 

схожі новини

16.11.2018

Українська артистка випустила новий відеокліп з назвою "Дежавю", який знімався не тільки в столиці України, а й на Лазурному узбережжі Франції.

Читати далі
06.03.2020

Зйомки кліпу відбувалися в районі знаменитого Мулен Руж, який, як відомо, оповитий безліччю незвіданих любовних історій.

Читати далі
22.02.2018

Українська співачка Маша Собко презентувала пісню "Ти мій".  Музику до композиції написала хітмейкер Альона Мельник.  

Читати далі